De Wit Nerine

Luttik Cie 14
1969 MT
Heemskerk 
+31 6 10 34 58 08 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebookpagina


De Wit Nerine, sinds 1970

De familie de Wit teelt sinds 1970 Nerine. In de vroege jaren werd geteeld in rolkassen en werden teelten van Tulpen, Anjers, Nerines en bladgroenten door de seizoenen heen afgewisseld. In 1979 is het bedrijf verplaatst van Beverwijk naar Heemskerk waar kassen werden gebouwd op een vaste fundering. Door de jaren heeft kwekerij De Wit Nerine zich gespecialiseerd in een afwisselend en rijk assortiment Nerines welke nagenoeg jaarrond in goede kwaliteit verkrijgbaar zijn. De nerine worden met passie gekweekt door Robbert en zijn vrouw Corrie. 


robbert de wit heemskerk

 

Elk seizoen een mooie bos Nerine

"Ikzelf teel al 27 jaar Nerines met veel plezier, samen met mijn vrouw Corrie. Ook vader Piet is nog steeds aktief binnen het bedrijf. Wat me boeit is de schoonheid van de Nerine en de soms onvoorspelbare grillen van het gewas. Ze dagen me steeds weer uit om tot een constante productie en mooie bos Nerine te komen, elk seizoen weer. Het bloemenvak is dynamisch en verveelt me geen dag. Leuke klanten en collega's ontmoeten en enthousiast maken voor Nerine geven mij de voeding om te blijven groeien als vakman, met de beste hulp van mijn team."

Robbert de Wit - Heemskerk 

 


 

logo floral fundamentalsWe delen informatie in de keten

Floral Fundamentals stelt Bloemisten, handelaren en kwekers in staat om direct informatie en inspiratie te delen in de keten. 

 

 


Assortiment:


­